2K Games brengt The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR uit

2K kondigt aan dat het bedrijf gaat samenwerken met HB Studios om The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR uit te geven, het nieuwste deel in de serie golfsimulaties. The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR wordt ontwikkeld door HB Studios en het is de eerste keer dat de officiële PGA TOUR-licentie wordt inbegrepen in de game.

The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR bevat onder andere:

  • Verbeterde balfysica, mechanieken voor golfswings, feedback bij swings en andere belangrijke spelmechanieken
  • SpeedTree-technologie, om procedureel bomen en struiken te genereren die rondom de baan te vinden zijn
  • Vernieuwde gebruikersinterface

Daarnaast kunnen spelers een officieel gelicenseerde PGA TOUR-carrièremodus van de Q-School en de Web.com-tour naar een vol PGA TOUR-seizoen van 32 toernooien. Het seizoen bevat replica's van PGA TOUR-banen, die de echte banen tot een meter resolutie nauwkeurig nabootsen. Spelers kunnen rivaliteiten aangaan en sponsoren verdienen op hun weg naar de playoffs van de FedExCup, met het ultieme doel om kampioen van de FedExCup te worden.

Tot slot bevat The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR nu een systeem voor online multiplayer, met matchmaking en privé-matches:

  • Spelers strijden via matchmaking tegen elkaar op uitgelichte banen of kiezen uit alle beschikbare banen voor privématches
  • Speel één-tegen-één of werk samen met je vrienden in een team in zes verschillende speltypen, waaronder het nieuwe Skins en Alt-Shot.

The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar op het PlayStation 4, Xbox One en pc. In de herfst verschijnt de fysieke versie van de game in de winkels.