Mourinho: "Het zal moeilijk zijn om in de top vier te eindigen"

José Mourinho stelt dat het dit seizoen erg moeilijk voor Manchester United zal zijn om in de top vier van de Premier League te eindigen.

The Red Devils eindigden afgelopen seizoen als tweede in de Premier League, met een achterstand van negentien punten. De ploeg werd in 2013 voor het laatst landskampioen.

In gesprek met Sky Sports wordt Mourinho gevraagd naar het vooruitzicht om als eerste te eindigen: "We gaan het proberen, maar het is een heel moeilijke klus voor ons, want de tweede plaats was erg moeilijk en dit seizoen zal het voor iedereen erg moeilijk zijn in de top vier te eindigen."

"Liverpool probeert de titel te winnen met hun geweldige investering. Chelsea heeft een fantastische ploeg, Manchester City heeft ook een fantastische ploeg. Tottenham Hotspur heeft een ongelooflijke investering gedaan door hun spelers te behouden, dat is de beste investering die je kunt doen."

"Ze zouden tweehonderd miljoen pond kunnen uitgeven, maar als ze Harry Kane of Christian Eriksen verliezen. De grootste investering was om al hun beste spelers te behouden. Arsenal zal beter zijn. Ik denk dat het een heel moeilijk seizoen wordt."

Manchester United opende afgelopen weekend het seizoen met een 2-1 thuiszege op Leicester city, waarin Paul Pogba en Luke Shaw trefzeker was. Zondagmiddag gaat de ploeg op bezoek bij Brighton & Hove Albion.