Gear.Club Unlimited 2 voor Switch aangekondigd

Mindscape kondigt vandaag met een trailer Gear.Club Unlimited 2 aan voor Nintendo Switch. Het racespel wordt net als zijn voorganger ontwikkeld door Eden Games en zal dit najaar exclusief uitkomen voor Nintendo Switch.

In Gear.Club Unlimited 2 race je in meer dan 250 races, verdeeld over kampioenschappen, missies en uitdagingen. Er is 3000 kilometer aan routes en koers door de Alpen, het Yellowstone Park, woestijnen en langs de Middellandse Zee in kaart gebracht. Het spel bevat ruim vijftig gelicenseerde wagens van onder andere merken als Porsche, Dodge, Lotus en McLaren. Je kunt bovendien je eigen garage inrichten en je auto’s naar wens aanpassen.

Om online de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten, en kun je deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Win je veel races, dan levert dat exclusieve en speciale content op. Er is ook een lokale multiplayermodus die tot vier spelers ondersteunt.

Gear.Club Unlimited 2 is dit najaar exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.