Goden knokken er op los in Warriors Orochi 4

Koei Tecmo heeft vandaag een hele reeks nieuwe personages onthuld voor Warriors Orochi 4, waarin je in je eentje tegen duizenden tegenstanders moet vechten op een slagveld. Ook zijn de pre-orderbonussen bekendgemaakt.

Er zijn vier nieuwe goden aangekondigd, elk uitgerust met krachtige mystieke wapens die bekend staan als Sacred Treasures: Perseus, Ares, Athena en Odin. Perseus is de held van Olympus en halfgod zoon van Zeus. Hij hoort nieuws dat zijn vader zich bemoeit met de menselijke wereld en besluit om de mensen te helpen. Ondertussen is Athena, de godin van de wijsheid, achter hem aan om hem tegen te houden. Ze gebruikt magische krachten om de grootte van haar Sacred Treasure, het schild Aegis, te manipuleren. Ze gooit deze naar haar tegenstanders om ze in steen te veranderen. Dan is er Ares, de god van de oorlog. Hij vecht om zijn eigen overtuigingen te vervullen: de goden de mensheid zouden moeten domineren. Met zijn Typhon speren die in een draak veranderen kan hij vuur om zich heen werpen. Genoeg Griekse goden, de Noorse god Odin sluit zich ook aan bij de strijd met Gungnir, een unieke speer die magische messen naar de top van de speer kan oproepen om zo nog meer pijn te doen als boor.

Naast de vier nieuwe goden werden ook een aantal pre-orderbonussen voor de fysieke en digitale versies aangekondigd. Degenen die de fysieke versie vooraf bestellen, ontvangen alternatieve kostuums voor de personages Xu Shu, Mitsunari Ishida, Da Ji, Wang Yuanji, Wang Yi, Lady Hayakawa, Xingcai, Guo Jia, Takatora Todo en Yoshitsugu Otani. Als spelers ervoor kiezen om vooraf te bestellen op de Xbox One en Nintendo Switch, ontvangen ze alle eerder genoemde bonussen plus twee extra bonussen: een eenhoorn en de machtige Pegasus. Digitale pre-orders op de PlayStation 4 krijgen Pegasus naast een speciaal Warriors Orochi 4-thema.

Warriors Orochi 4 komt 19 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.