Gustafson: "Mijn toekomst ligt niet bij Feyenoord"

Simon Gustafson lijkt Feyenoord komende zomer te gaan verlaten. De Rotterdammers verhuurden hem dit seizoen aan Roda JC.

In De Limburger zegt de Zweed dat hij komend seizoen niet voor Feyenoord denkt te voetballen. "Om heel eerlijk te zijn niet, nee. Ik heb nog een contract voor een jaar bij Feyenoord, maar de club en ik zijn overeen gekomen dat mijn toekomst elders ligt." Gustafson leverde dit seizoen negen goals en zes assists in 32 competitieduels van Roda af.

Waar hij volgend seizoen dan wel speelt, weet de 23-jarige middenvelder nog niet. "Daar wil ik nu niet op ingaan. Ik wil in ieder geval een plek waar mijn kwaliteiten het best tot zijn recht komen. Sommigen zeggen heel overtuigd: ik ben de beste speler. Maar ik ben niet zo snel tevreden. Als ik een acht haal, wil ik de volgende wedstrijd een negen halen. Het moet altijd beter."

Roda JC speelt zondag in de laatste speelronde van de Eredivisie thuis tegen ADO Den Haag. Daarna begint aanstaande donderdag de nacompetitie voor de club uit Kerkrade tegen MVV of Almere City.