Final Fantasy XIV start ontwerpwedstrijd

Square Enix houdt voor Final Fantasy XIV weer een wedstrijd voor de creabea's onder ons. Iedereen met wat gevoel voor stijl kan ingame pantsers ontwerpen en insturen. Het winnende pantserontwerp wordt door de ontwikkelaar aan de game toegevoegd.

Met de nieuwste Gear Design-wedstrijd krijgen Final Fantasy XIV-spelers van over de hele wereld de kans om hun eigen pantserontwerp in de game terug te zien. De wedstrijd is inmiddels begonnen en richt zich op Melee- en Ranged Physical DPS-pantserontwerpen. Tot 21 mei hebben fans de tijd om hun ontwerpen in te sturen, met de kans dat het ontwikkelteam ze gaat verwezenlijken en toevoegen aan de game.

Dit is de derde keer dat een dergelijke ontwerpwedstrijd wordt gehouden. De eerste werd gehouden in juli 2016 en vroeg om ontwerpen voor Tank-pantsers, die aan het spel werden toegevoegd bij de release van de Stormblood-uitbreiding. De tweede competitie vond plaats in maart 2017 en ging om de beste door de speler gemaakte ontwerpen voor Healers en Ranged Magic DPS. Terwijl de Healer-uitrusting in patch 4.1 werd toegevoegd als beloning voor het voltooien van een kerker, zal de Ranged Magic DPS-uitrusting een beloning worden voor The Swallow's Compass, de nieuwe kerker die met patch 4.3 wordt toegevoegd. Op de site van Final Fantasy XIV is meer over de regels te lezen.

Over patch 4.3 is er onlangs een teasersite geopend. De patch zal de verhaallijn verder laten gaan, maar ook een nieuwe Alliance raid, trial, ultimate raid, dungeon, beast tribe quests, zijmissies en meer content zoals updates voor jobs, PvP, glamoursysteem, woonopties, Performance Actions, nieuwe uitrusting en meer bevatten.

Final Fantasy Ontwerpwedstrijd 2017
Winnaar Final Fantasy Ontwerpwedstrijd 2017