FOK! Wat een weer: Wisselend bewolkt, regen

Bewolkt en af en toe regen. In de loop van de ochtend trekt de regen naar het oosten weg. Van het westen uit komen er opklaringen maar komen er ook enkele buien tot ontwikkeling, in de avond is hierbij een kans op onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C vlak aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind is west tot zuidwest en matig, aan de kust en boven het IJsselmeer aanvankelijk krachtig, mogelijk hard, geleidelijk afnemend naar vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt en kan er nog steeds een enkele bui voorkomen, ook onweer is daarbij nog mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zuidwest tot west en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Donderdag overdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en kan er vooral in de oostelijke helft van het land een bui voorkomen. In de kustgebieden blijft het nagenoeg droog en is er ook ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur varieert van 11°C vlak aan zee tot lokaal 14°C in het zuidoosten. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit zuidwest tot west. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Uitzicht over 's-Hertogenbosch (Foto: Blind_Guardian)
Uitzicht over 's-Hertogenbosch (Foto: Blind_Guardian)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!