Janssen maakt rentree bij winst Fenerbahçe

Vincent Janssen heeft maandag na maanden blessureleed zijn rentree gemaakt bij Fenerbahçe. De aanvaller kreeg speeltijd tegen Antalyaspor.

Janssen stond al sinds december buitenspel met een blessure, maar met nog twintig minuten te gaan mocht hij maandagavond invallen tegen Antalyspor. Fenerbahçe pakte drie belangrijke punten in de strijd om de Turkse titel. Net binnen het kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Aatif Chahechouhe.

Zes minuten later zorgde Roberto Soldado ervoor dat Fenerbahçe al een comfortabele voorsprong te pakken had. Antalyaspor deed voor de pauze echter wat terug toen Martin Skrtel in de fout ging. Souleymane Doukara profiteerde en bracht de spanning terug in de wedstrijd.

In de tweede helft stelde Giuliano de zege voor Fener veilig en nadat Janssen was ingevallen voor Soldado bepaalde Mathieu Valbuena de eindstand op 4-1. Met nog vier speelronden te gaan staat Fenerbahçe vierde, maar koploper Galatasaray heeft slechts drie punten voorsprong. Besiktas en Istanbul Basaksehir staan slechts één punt achter Galatasaray.