Van Persie: "Ik geniet er heel erg van"

Robin van Persie hielp Feyenoord zondag aan een kleine overwinning op Heracles Almelo. De routinier is zeer blij dat hij terug is in Rotterdam.

Van Persie, die zondag voor het eerst in de basis stond, kijkt met een positief gevoel terug op de afgelopen weken. "Ik geniet van de goede trainingssessies, de leuke wedstrijden en het volle stadion. Dat is waar ik het allemaal voor doe. Ik geniet daar echt heel erg van", zei de 34-jarige aanvaller op FOX Sports.

Door een goal van Van Persie na bijna een uur spelen won Feyenoord in De Kuip met 1-0. "Ik heb meters kunnen maken en was sowieso blij dat ik mocht starten. Ik ben nu een kleine vier weken bezig. Ik ben blij met de minuten die ik vandaag mocht spelen en natuurlijk met de drie punten. Hier en daar kan het spel beter, dat weten we. Dat is voetbal."

Mede door de pittige oefensessies voelt Van Persie zich naar eigen zeggen elke dag sterker worden. "De trainingen zijn goed, net zoals de medische mensen. Het hele pakket is goed. Daar wordt iedere speler fit van, ik ook." Volgende week zondag speelt Feyenoord thuis tegen PSV, drie dagen later komt Willem II op bezoek in de halve finales van de KNVB Beker.