Juventus maakt geen fout bij stadsgenoot Torino

Juventus heeft zondagmiddag een zuinige zege geboekt op Torino. In de Derby della Mole waren de gasten met 0-1 te sterk.

Gonzalo Higuaín was midweeks de grote man bij Juventus in de 2-2 tegen Tottenham Hotspur door twee treffers voor zijn rekening te nemen en was in de beginfase zondag ook gevaarlijk. Op aangeven van Miralem Pjanic kreeg de Argentijn een mogelijkheid, maar Salvatore Sirigu voorkwam een treffer. Na een kwartier spelen zat de wedstrijd er al op voor de Argentijn. Met een enkelblessure moest hij zich laten vervangen en viel Federico Bernardeschi in.

De jonge Italiaan stond na 33 minuten spelen aan de basis van de 0-1. Uit zijn voorzet maakte Alex Sandro, spelend als linksbuiten, de treffer. Het betekende voor de Braziliaan de derde treffer van dit seizoen in de Serie A en het was de enige treffer voor rust.

Na driekwart wedstrijd maakte Paulo Dybala zijn opwachting na enkele weken blessureleed weer zijn opwachting bij Juventus en de Argentijn was met zijn eerste balcontract dichtbij de 0-2. Gescoord werd er niet meer in Stadio Olimpico Grande Torino en daardoor bleef het bij 0-1.