NBA: Davis en Rondo leidden Pelicans na dubbele overtime langs Nets

De basketballers van de New Orleans Pelicans hebben op bezoek bij de Brooklyn Nets een moeizame overwinning geboekt. Er moest niet één, maar twee keer overtime gespeeld worden, maar uiteindelijk wonnen de bezoekers.

De Pelicans domineerden de eerste helft en hadden met 52-72 een grote voorsprong te pakken. Die breidden ze zelfs uit naar 28 punten, maar vanaf halverwege het derde kwart kwamen de Nets terug.

Die comeback van de Nets werd met de minuut indrukwekkender en op het allerlaatste moment maakten ze voor het eerst na 2-2 gelijk: 116-116. In overtime namen de Nets het voortouw, maar de Pelicans waren in de slotfase toch te sterk.

Vooral Anthony Davis en Rajon Rondo waren ijzersterk bij de ploeg uit New Orleans. Davis tekende voor 44 punten en zeventien rebounds, Rondo was goed voor een triple double met 25 punten, tien rebounds en twaalf assists.