Real Madrid na één helft klaar met Sociedad

Real Madrid kende zaterdag een goede generale tegen Real Sociedad in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Paris Saint-Germain.

Al in de eerste minuut kwamen de Madrilenen op voorsprong. Op een voorzet van Cristiano Ronaldo kopte Lucas Vázquez de 1-0 tegen de touwen. Real ging op zoek naar een grotere voorsprong en Karim Benzema raakte de paal. Na 26 minuten spelen werd het wel 2-0. Een voorzet van Marcelo werd door Ronaldo onder Sociedad-doelman Geronimo Rulli raak geschoten.

Nog voor rust werd het ook 3-0 en 4-0. Toni Kroos krulde op prachtige wijze de 3-0 tegen de touwen en Ronaldo bepaalde de ruststand op 4-0. Na rust ging de voet van het gas bij Real en een kwartier voor tijd konden de gasten via Jon Bautista wat terugdoen: 4-1.

Toch kon het thuispubliek nogmaals juichen en wederom kwam de naam van Ronaldo op het scoreformulier. De Portugees voltooide zijn hattrick uit een rebound na een schot van Gareth Bale. Zeven minuten voor tijd bepaalde voormalig Real-middenvelder Asier Illarramendi de eindstand op 5-2.