Ronaldo verwacht dat Real Madrid voor Neymar gaat

De oud-speler van Real Madrid en Brazilië verwacht dat Real Madrid er alles aan zal doen om Neymar terug te halen naar Spanje.

Het draait dit seizoen niet lekker bij De Koninklijke en in de wandelgangen wordt er gesproken over mogelijke versterkingen. Daarbij wordt ook de naam van Neymar genoemd. De speler van PSG werd afgelopen winter al aan Real Madrid gelinkt en als het aan Ronaldo ligt, maakt hij daadwerkelijk de overstap.

Afgelopen zomer betaalde PSG 222 miljoen euro om Neymar over te nemen van Barcelona. Uiteindelijk ziet Ronaldo zijn landgenoot wel in het shirt van Real Madrid spelen. "Neymar is een geweldige speler. Misschien is hij over een paar jaar wel de beste speler ter wereld en Real Madrid wil altijd het beste", vertelt de oud-voetballer in gesprek met Marca.

Voor nu is er nog geen transfer in de maak en het ziet er niet naar uit dat hier snel verandering in komt "Ik heb van mensen binnen de club nog niks gehoord over Neymar. Ze moeten kijken naar wat ze hebben. Dit jaar hebben ze het lastig, maar ze moeten blijven gaan en hopen op goede resultaten."