Stegeman ziet mogelijkheden tegen PSV

Heracles Almelo hervat de Eredivisie tegen PSV. John Stegeman weet dat het lastig wordt, maar ziet kansen tegen de koploper.

Het maakt Stegeman niet uit dat hij PSV als eerst treft na de winterstop. "Je moet toch een keer tegen de koploper spelen", vertelt Stegeman in gesprek met Voetbal International. "Zonder gekheid, als jezelf een goede dag hebt liggen er tegen een topploeg mogelijkheden. Ook tegen PSV. Dit wordt een mooie uitdaging."

Stegeman is onder de indruk van PSV, maar ziet mogelijkheden tegen de koploper van de Eredivisie. "Zij zijn heel erg volwassen. Ze kunnen heel gegroepeerd spelen en weten wanneer een tegenstander toeslaat. Er zit veel gogme in die ploeg én ze hebben de nodige ervaring. Fouten worden snel afgestraft. Tegelijkertijd kunnen wij de punten goed gebruiken. We moeten zondag met een goed antwoord komen."

"We hebben in de eerste seizoenshelft te veel doelpunten tegen gekregen. Dat ging vaak veel te gemakkelijk. Dat moet er hoe dan ook uit. Zeker tegen een club als PSV", aldus de trainer van Heracles Almelo.