Uitslag Heracles Almelo - Sparta Rotterdam

Heracles Almelo heeft aan het treffen met Sparta Rotterdam drie punten overgehouden. In Almelo werd het 3-2 voor de thuisploeg na een goal van Vermeij in de laatste minuut van de reguliere speeltijd.

Voor rust was Heracles de betere ploeg, maar Kuwas had zijn vizier niet op scherp staan. Alleen Wuytens kon het net vinden. Direct na rust kwam Sparta via Proschwitz op gelijke hoogte. De Rotterdammers probeerden door te drukken, maar vonden doelman Castro op hun weg. In het laatste kwart vielen er kansen aan beide zijden te noteren en kwam Heracles via Nijmeijer op voorsprong. Proschwitz bracht echter twee minuten later de stand weer op 2-2. Hierna probeerden zowel Heracles als Sparta de drie punten te pakken en was het de thuisclub die via Vermeij aan het langste eind trok: 3-2.