Handballers Limburg Lions verliezen topper in BeNe League tegen Belgen

De handballers van de Limburg Lions hebben hun tweede nederlaag op rij geleden in de BeNe League. In het eigen Geleen ging de ploeg onderuit tegen het Belgische Achilles Bocholt, de regerend titelhouder.

Aanvankelijk leek er weinig aan de hand voor de Lions en de thuisploeg begon sterk, wat leidde tot een 17-14 voorsprong bij rust. Al vroeg in de tweede helft kwamen de Belgen echter langszij op 19-19, waarna de Lions ook een 22-19 voorsprong uit handen gaven.

Bij een 28-31 achterstand moesten de Limburgers in de slotfase extra risico nemen, waaronder het vervangen van de keeper door een extra veldspeler, maar dat had niet het gewenste resultaat en Bocholt liep uit naar een 30-33 zege.

Door de zege neemt Bocholt nu drie punten afstand van de Lions aan de kop van de competitie.