Uitslag Willem II - FC Twente

Willem II heeft de tweede zege van het seizoen geboekt. De Tilburgers versloegen in eigen huis FC Twente met 3-1 en zijn hierdoor op de ranglijst naar plek zeventien geklommen met zes punten uit acht duels. Hiermee hebben ze een puntje meer dan hekkensluiter Sparta.

In de eerste helft gebeurde weinig tot vijf minuten voor rust Fran Sol in het eigen strafschopgebied Thomas Lam vasthield. De scheidsrechter wees naar de stip en Oussama Assaidi benutte namens Twente deze buitenkans. Op slag van maakte Sol zijn fout goed door een hoekschop van Jop van der Linden binnen te knikken: 1-1.

Na de pauze was Willem II de bovenliggende partij en de thuisploeg kwam op voorsprong toen Twente-doelman Jorn Brondeel maar half kon redden en Ismail Azzaoui hierop goed reageerde. Sol gooide de wedstrijd in blessuretijd in het slot met zijn tweede goal: 3-1.