Jong Utrecht verliest, Jong PSV speelt gelijk in Jupiler League

In de Jupiler League werd maandagavond de eerste speelronde van het seizoen afgerond met nog twee wedstrijden. Daarin kwamen de jongelingen van PSV en FC Utrecht in actie, maar een groot succes werd dat niet.

Jong PSV speelde thuis tegen De Graafschap, dat via Fabian Serrarens na 36 minuten op voorsprong kwam. Nog voor de rust maakte Bram van Vlerken echter al de gelijkmaker, terwijl Jordy de Wijs PSV kort na rust met een puike vrije trap op voorsprong zette. De punten leken binnen, tot Anthony van den Hurk De Graafschap in de 88e minuut nog een punt schonk: 2-2.

Jong fC Utrecht begon allerminst lekker aan het seizoen. FC Oss liet in Utrecht zien ook prima tot scoren te kunnen komen zonder de vertrokken topscorer Tom Boere, want Erik Quekel, Richard van der Venne en Fatih Kamaci hielpen de Brabanders naar een 0-3 overwinning.