Stoke City verslaat Arsenal, De Boer verliest bij Liverpool

Stoke City heeft de eerste overwinning van het Premier League-seizoen te pakken. De ploeg van Mark Hughes zegevierde in het eigen stadion tegen Arsenal: 1-0. De enige goal van de wedstrijd kwam kort na rust op naam van PSG-huurling Jesé. Erik Pieters begon in de basis bij Stoke en werd kort voor tijd vervangen door Bruno Martins Indi.

Frank de Boer heeft ook zijn tweede wedstrijd met Crystal Palace niet kunnen winnen. Dat was op zich geen schande, want zijn ploeg ging op bezoek bij Liverpool. Met Timothy Fosu-Mensah en Patrick van Aanholt in de basis nam Crystal Palace het op tegen het Liverpool met Georginio Wijnaldum, dat door een late goal van Sadio Mané met 1-0 won.

Bij West Bromwich Albion was het Hal Robson-Kanu die de nodige aandacht kreeg. De Welshman kwam in de uitwedstrijd bij Burnley na ruim een uur het veld in, scoorde nog geen tien minuten later de uiteindelijk enige treffer van de wedstrijd en kon nog eens tien minuten later weer inpakken wegens een directe rode kaart voor een elleboogstoot.