'Room en Castro op lijstje PSV'

PSV denkt in de zoektocht naar een reserve-doelman aan Eloy Room en Bram Castro.

PSV heeft dringend behoefte aan een goede stand-in voor Jeroen Zoet. Remko Pasveer vertrok naar Vitesse, Hidde Jurjus werd verhuurd aan Roda JC en talent Luuk Koopmans heeft een blessure. Als Zoet nu wegvalt, zou PSV dus een serieus probleem hebben, al zat afgelopen zondag tegen AZ de 20-jarige Yanick van Osch op de bank.

Eindhovens Dagblad meldt dinsdag dat er twee ervaren Eredivisie-keepers hoog op het lijstje staan in Eindhoven. Het zou gaan om Bram Castro (Heracles Almelo) en Eloy Room (Vitesse). De 34-jarige Castro zag deze zomer een transfer naar AA Gent op het allerlaatste moment afketsen en Room meldde zich onlangs zich bij Vitesse, naar verluidt omdat daar uitgerekend de van PSV overgekomen Pasveer hem uit de basis had verdrongen.

De 28-jarige Room benadrukt geregeld 'kind van de club' te zijn, maar zou ook positief staan tegenover een buitenlandse transfer. Of hij zin heeft om bij PSV op de bank te gaan zitten is dus nog maar de vraag, hoewel de PSV-bank nog altijd een stap vooruit is ten opzichte van de dug-out in Arnhem. Castro stond afgelopen weekend met Heracles Almelo tegen Ajax gewoon weer in de basis.