FOK! Wat een weer: wisselend bewolkt met buien

Als het regent op St. Victor, de oogst brengt op geen lor.

Goedemorgen! Afgelopen nacht zijn er in de kustprovincies en het noorden van het land enkele buien gevallen, waarbij het mogeljk ook geonweerd heeft. Vandaag is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. In de avond 'sterven de meeste buien uit' aldus het KNMI. De wind komt uit zuidwesten en is meest matig van kracht. De temperatuur ligt gemiddeld zo rond de 21 graden. 

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 05:53
Zon onder: 21:38
Zonkracht: 6/3

Nederland
 

Wikiweetjes van vandaag

1909 Derde dag van de Tragische week in Catalonië: scholen en kerken worden in brand gestoken.
1945 Een bommenwerper van de Amerikaanse luchtmacht ramt per ongeluk het Empire State Building in New York.
1976 Alle zes miljoen inwoners van Peking verblijven dagenlang op straat na zeer zware aardbevingen, die het noordoosten van China treffen en het leven eisen van 240.000 mensen.
1993 De blinde Amerikaanse zeiler Hank Dekker vertrekt vanuit Baltimore voor een solozeiltocht over de Atlantische Oceaan.
2013 Tientallen mensen komen om als een autobus 30 meter naar beneden stort van een viaduct nabij de Zuid-Italiaanse stad Avellino.
2061 Passage van de Komeet Halley


Papabear had gisterenavond een prachtig uitzicht in Alkmaar (Foto: Papabear)
Papabear had gisterenavond een prachtig uitzicht in Alkmaar (Foto: Papabear)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!