Jeroen van Inkel stopt bij Radio Veronica

Jeroen van Inkel stopt bij Radio Veronica. Zijn contract loopt eind augustus af en wordt niet verlengd. Een woordvoerster van het radiostation bevestigt berichtgeving hierover van De Telegraaf. Van Inkel presenteerde sinds 2014 op de zender zijn radioshow Rinkeldekinkel.

"Ik vind het nogal wat, want ik ben 34 jaar geleden bij Veronica begonnen, waar Lex Harding mij indertijd een geweldige kans heeft gegeven. Ik heb natuurlijk ook op andere plekken gewerkt, zoals Qmusic en Radio 538, maar met Veronica heb ik altijd een speciale band gehouden", vertelt Van Inkel aan De Telegraaf.

Wegens gezondheidsklachten is Jeroen van Inkel al niet meer op de zender te horen. Aan de krant bevestigt Van Inkel de geruchten dat hij eerder dit jaar een licht hartinfarct heeft gehad. "Inmiddels ben ik volledig hersteld, ik heb maandag nog 11 kilometer hardgelopen."

Het is nog niet bekend wat Van Inkel gaat doen. "Ik heb zeker de ambitie om de komende jaren vijf dagen per week te werken. Ik ben met verschillende zenders in gesprek."

Jeroen van Inkel stopt bij Radio Veronica
Jeroen van Inkel stopt bij Radio Veronica (Foto: BuzzE)