Sandra Masmeijer reageert op scheiding

Frank en Sandra Masmeijer hebben de scheidingspapieren getekend. Sandra heeft tot het laatst toe gedacht dat ze een scheiding kon afwenden, vertelt ze aan Privé.

"Na 33 jaar man en vrouw te zijn geweest zaten we als vreemden tegenover elkaar. Lang heb ik nog gedacht dat het tussen ons allemaal nog wel een keer goed zou kunnen komen, maar dat gevoel is nu helemaal verdwenen", zegt Sandra.

Het huwelijk belandde in zwaar weer sinds de voormalig showmaster verdachte is in een grote Belgische drugszaak. Sandra: "Ik heb lang volgehouden dat we nog steeds samen waren, maar dat hij een deel van de tijd bij zijn moeder woonde omdat hij niet meer in België wilde zijn. De realiteit was anders. Hij was hier nog wel eens, maar ik voelde op die momenten dat hij hier niet echt wilde zijn. En waarom? Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen antwoord op."

Masmeijer werd in 2014 opgepakt en zat acht maanden in voorarrest. Sandra vertelt over de ochtend dat Frank van zijn bed werd gelicht door de politie. "Frank werd op een stoel in de kamer neergezet. Ik moest met onze dochters op de bank aan de andere kant gaan zitten, terwijl die agenten ons hele huis doorzochten. Ze waren wel met z'n tienen, vijftienen. Voor de kinderen was het helemaal een traumatische ervaring."