Wave 8 van LEGO Dimensions nu in de winkel

Pak de LEGO poppetjes maar weer uit de kast, want Warner Bros. Interactive Entertainment heeft voor LEGO Dimensions weer nieuwe uitbreidingen uitgebracht. Vanaf vandaag kun je met Hermione Granger uit Harry Potter, met The Goonies uit de gelijknamige film en met Chase McCain uit LEGO City’s aan de slag. 

 

De The Goonies Level Pack bevat een volledige level die in zijn geheel in het teken staat van de film uit de jaren ’80. Jij, als speler, kan Sloth en Chunk helpen te ontsnappen uit de schuilplaats van de Fratelli's en gaan met de rest van de Goonies op zoek naar de schat van One-Eyed Willy, zoals in de bekende film uit de jaren 80, net zoals in de film. Uiteraard krijg je niet alleen Sloth in LEGO vorm, maar ook een piratenschip waarmee je kunt zeilen. Mocht dat je nog niet overtuigen, krijg je ook nog een piratenschat erbij. De uitbreiding verdient zich onmiddellijk terug. 

 

Voor de Harry Potter fans is er nu Hermione aan LEGO Dimensions toegevoegd als Fun Pack. Zij kan naar Hogwarts, Hogsmeade en Diagon Alley reizen waar je samen met Buckbeak de boel onveilig kan maken met je spreuken zoals Wingardium Leviosa. Mocht je niet genoeg aan Buckbeak hebben, dan kun je hem ombouwen naar Giant Owl en de Fierce Falcon. 

 

Mocht je meer een crimefighter zijn, dan is Chase McCain meer iets voor jou. Met hem kun je boeven vangen in deLEGO City Police Department of afreizen naar Blackwell’s maanbasis. Als voertuig krijg je een helikopter, of als je nog sneller wilt, kun je die ombouwen naar een vliegtuig. 

 

Uiteraard kunnen alle poppetjes weer gebruikt worden om tegen elkaar te vechten in hun eigen, of in andere Battle Arena’s. Alle drie de pakketten liggen nu in de winkel.