Beatrix in de Winter Update van Battleborn

2K en Gearbox Software releasen vandaag de derde Battleborn Story Operation, 'Oscar Mike vs The Battle School' samen met de early access van de dertigste held Beatrix. Dit en meer vormen samen de grote Battleborn Winter Update.

In Battleborn's DLC Operation Story 3 neemt Oscar Mike je mee in een missie vol vallen, obstakels waarin je moet knokken om als waardige held uit de strijd te komen.

De nieuwe heldin is Beatrix. Als voormalig wetenschapper hanteert Beatrix een enorme spuit met slopende debuffs en ziektes. Ze is een meester in het manipuleren van leven en dood. Beatrix is gratis zijn voor iedereen met 47.500 ingame credit, of unlock direct met een hero key die is inbegrepen in de Season Pass.

Er zijn ook nieuwe functies en verbeteringen voor Battleborn ontwikkeld. Met de Winter-update zijn de 25 basishelden beschikbaar vanaf het begin van de game. Story mode-missies krijgen extra gidsen en hulpmiddelen om je door de verschillende gebieden van de game te loodsen. De credit awards krijgen ook een boost om snel nieuwe loot packs te verdienen. Extra functies van de Winter-update zijn onder andere PS4 Pro-ondersteuning, nieuwe uitdagingen door Main en Daily Quests, Draft-mode en een verbeterde UI.

Battleborn is uit op pc, Xbox One en PlayStation 4.