FOK! Wat een weer: Zonnig en fris

Goedemorgen!

De afgelopen avond en nacht was het bijna overal onbewolkt maar in het noorden en noordoosten is wel mist ontstaan. Lokaal kan het glad geworden zijn en het was koud met minima tot -8 in het oosten.

Vandaag wordt het een fraaie dag, alhoewel in het noordoosten eerst nog wel de mist moet oplossen. Het wordt zonnig en droog maar wel koud met temperaturen rond het vriespunt in het noordoosten tot +6 lokaal in Limburg. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Morgen wordt het weer vergelijkbaar met vandaag. De dagen daarna wordt het langzaamaan warmer, maar met meer bewolking en aan het einde van de week kans op regen alhoewel dat waarschijnlijk niet veel voor zal stellen..

Fijne dag en pakjesavond!

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 08:32
Zon onder: 16:30
Zonkracht: 1 / 1
 

Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1492 Christoffel Columbus ontdekt het eiland Hispaniola.
1945 Vijf Amerikaanse TBF Avenger bommenwerpers verdwijnen op mysterieuze wijze tijdens een routine-trainingsmissie in de Bermudadriehoek. Tijdens een reddingsoperatie om ze terug te vinden, verdwijnen nog eens zes vliegtuigen en 27 mensen.
1952 De eerste keer dat Sinterklaas op de Nederlandse televisie wordt ontvangen. Presentatrice is Mies Bouwman die deze taak vervult tot 1973.
2003 Coldplay zanger Chris Martin trouwt met Gwyneth Paltrow.
2012 Het vervoersschip Baltic Ace botst op de Noordzee tegen het containerschip Corvus J. Er vallen geen gewonden.

Winterse taferelen in Monster (Foto: Kiwias en Naomi)
Winterse taferelen in Monster (Foto: Kiwias en Naomi)

Winterse taferelen in Monster (Foto: Kiwias en Naomi)
Winterse taferelen in Monster (Foto: Kiwias en Naomi)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!