Meer Nintendo Switch op 13 januari

Tijdens een presentatie voor financiële analisten in Tokio, maakte Tatsumi Kimishima vandaag bekend dat op 13 januari 2017 Europese tijd de Nintendo Switch Presentatie 2017 in Tokio plaatsvindt. Dus niet 12 januari zoals eerder in dit bericht te lezen was.

Op dat moment worden meer details bekendgemaakt over het nieuwe Nintendo Switch home gaming-systeem, waaronder de exacte lanceringsdatum en de line-up van games die momenteel in ontwikkeling zijn. Deze presentatie zal wereldwijd ook te volgen zijn via een online stream.

Kimishima maakte ook bekend dat vanaf januari Nintendo Switch sampling-evenementen zullen plaatsvinden voor uitgenodigde media en partners. Consumenten kunnen in diezelfde periode met het systeem kennis maken via hands-on evenementen. Daar wordt later meer over bekendgemaakt.

Het exacte tijdstip van de Nintendo Switch Presentatie 2017 wordt de komende weken bekendgemaakt via de sociale-mediakanalen van Nintendo. Gokje: Gezien Nintendo Amerika 12 januari aangeeft zal het hier vroeg in de ochtend zijn.