Indie-ontwikkelaar krijgt huwelijksaanzoek in Destiny

Weer een leuk berichtje uit game-land: Rami Ismail, ontwikkelaar en een van de oprichters van de Nederlandse indiestudio Vlambeer, is door zijn vriendin Adriel "MsMinotaur" Wallick (bekend als een van de organisatoren van Train Jam) ten huwelijk gevraagd. En Adriel deed dat niet door simpelweg op één knie voor hem te gaan, maar door Bungie in te schakelen, het team achter Destiny, een game die Rami graag en vaak speelt.

Rami kreeg een mail binnen via de Postmaster op Destiny, genaamd "a letter from Adriel", waarin ze hem ten huwelijk vroeg. Daar bleef het niet bij, want Adriel had Bungie overgehaald om een speciale in-game ring te maken, de Ring of Eternity genaamd, met als beschrijving "voor Guardians die hun perfecte match hebben gevonden". Rami werd nóg een keer verrast toen bleek dat Bungie zelf zo ver was gegaan om een unieke emote te maken voor Adriel, waarbij zij op één knie voor zijn character knielt en haar hand omhoog houdt.

Het aanzoek was bijna niet doorgegaan, doordat een wereldwijde DDoS-aanval het PlayStation Network voor het grootste gedeelte van de dag had platgelegd.

Bekijk de tweets met de items en de emote hieronder. Rami heeft ja gezegd tegen het aanzoek.