'Killerclown' daagt MMA-kampioen uit

MMA-vechter Conor McGregor heeft een bijzondere uitdaging ontvangen. Een heuse 'killerclown' daagde de Ier uit naar aanleiding van McGregor's uitspraken over de vage clowns. Hij liet eerder op weinig subtiele wijze weten dat men het beste niet met een clownsmasker bij hem in de buurt moet komen: "Ik sla je kop eraf als je dat doet."

En zoals dat tegenwoordig schijnt te horen kwam er uiteraard een reactie vanuit de killerclownwereld. Iemand die zichzelf de Asylum Clown noemt daagde de 28-jarige McGregor uit. "Ik daag je uit om naar The Asylum in Bruff County, Limerick te komen", sprak hij, refererend naar een plek waar met Halloween de nodige evenementen georganiseerd worden. "Kom dan als je durft...ik durf te wedden dat je nog niet eens vijf minuten durft te komen. We zouden zorgen dat je je doodschrikt, vijftien minuten met mij en je zou een luier nodig hebben omdat je je broek vol zou staan schijten", waarna de mafklapper zijn punt extra kracht bijzette door met een hamer een aardappel kapot te slaan. 

Of McGregor op de uitdaging in gaat is nog niet bekend, maar het lijkt niet erg waarschijnlijk. De Ier staat op 12 november in New York tegenover Eddie Alvarez in de strijd om de lichtgewichttitel in de UFC. McGregor is al kampioen in het vedergewicht en zou de eerste vechter ooit zijn die in de UFC kampioen is in twee gewichtsklassen tegelijk.