Mafia 3-nachtopening aangekondigd

2K en Media Markt maken bekend dat ze samen een exclusieve nachtopening organiseren voor de game Mafia 3 die op 7 oktober uit komt. Het gratis evenement vindt plaats in de Utrechtse Jaarbeurs, in de nacht voorafgaande aan het Firstlook Festival. Daarom sluit organisator Blammo Events aan als derde partner om het evenement mede tot een succes te maken.

De deuren van de Jaarbeurs gaan om op 6 oktober om 9 uur ’s avonds open, waarna bezoekers een podiumshow krijgen in aanloop naar middernacht als Mafia 3 in de verkoop gaat. "We willen de release van Mafia 3 tot een spektakel maken en liefhebbers van de game iets geven wat hen bij zal blijven", aldus 2K’s hoofd Marketing en Communicatie Jean-Paul Hardy.

Bezoekers van de nachtopening worden getrakteerd op een podiumshow die aansluit bij de stijl van de Mafia 3, inclusief een band die muziek van de soundtrack speelt. Verder krijgt iedereen die de game terplekke koopt, een steelbook en een poster er exclusief bij. Daarnaast is er exclusieve merchandise te winnen zoals t-shirts, jassen, een Mafia 3 branded platenspeler en nog veel meer. Verder wordt er voor eten en drinken gezorgd. De toegang is gratis, maar vanwege de beperkte ruimte, wordt bezoekers gevraagd om tijdig aanwezig te zijn.`

Mafia 3 is verkrijgbaar vanaf 7 oktober 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Mafia 3-nachtopening (Foto: 2K games)