FOK! Wat een weer: Prima weer vandaag

De afgelopen nacht daalde de temperatuur naar zo'n 9 tot 14 graden. Vandaag wordt het fraai zonnig weer met temperaturen in het zuidoosten tot 25 graden. Later in de middag komt er vanuit het zuidwesten bewolking het land binnen en trekt er een gebied met buiige regen van west naar oost over het land. Tijdens deze bui kan het krachtig waaien, hierna neemt de wind weer sterk af.

Een fijne zondag!

Zon op 07:29
Zon onder 19:34
Zonkracht

3 / 2

Nederland
 

 

Luchtballonnenfestival Kastrel Hoensbroek (Foto: Luuntje)
Luchtballonnenfestival Kastrel Hoensbroek (Foto: Luuntje)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1944 De bevrijding van Helmond tijdens de Tweede Wereldoorlog.
1956 De eerste trans-Atlantische telefoonkabel wordt in gebruik genomen.
1972 De bevolking van Noorwegen stemt tegen lidmaatschap van de EEG.
1977 Begrafenis van Steve Biko in Zuid-Afrika.
1996 Een Douglas DC-3 (Dakota) van de Dutch Dakota Association stort neer, waarbij alle 32 inzittenden om het leven komen. Het ongeluk staat bekend als de Dakotaramp.
2005 De World Solar Challenge gaat van start, de wedstrijd werd door het Delftse Nuon Solar Team met de Nuna 3 gewonnen.
2016 De Mat '64, het treinstel is ook bekend als "apekop" rijdt zijn allerlaatste ritje. Het traject is Maastricht-Utrecht, eindbestemming Spoorwegmuseum.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.