FOK! Wat een weer: flink zonnig

Vandaag wordt het een flink zonnige dag, behalve in het noordoosten van het land. Daar kunnen af en toe wat wolkenvelden voorkomen. Voor de rest is het 'saai' weer, droog en rond de 23 graden. De wind is veranderlijk en zwak tot matig van kracht. Kortom: prima weer voor het strand of een lange boswandeling.

Zon op 06:49
Zon onder 20:30
Zonkracht

5 / 3

Nederland
 

Kiwias en Naomi zagen deze prachtige lucht in hun achtertuin in Monster (Foto: Kiwias en Naomi)
Kiwias en Naomi zagen deze prachtige lucht in hun achtertuin in Monster (Foto: Kiwias en Naomi)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1673 De plechtige ondertekening in Den Haag van de quadruple alliantie vond plaats: een bondgenootschap tegen Frankrijk in het kader van de Hollandse Oorlog.
1800 Gabriel Prosser, een zwarte slaaf uit Virginia, beraamde een opstand op de plantage waar hij werkte, maar hij werd opgepakt en later opgehangen.
1967 Stichting Ideële Reclame werd opgericht.
1974 De eerste Nederlandse satelliet ANS werd gelanceerd.
1984 De eerste vlucht van de Spaceshuttle Discovery vond plaats.
2001 Wim Duisenberg van de Europese Centrale Bank presenteerde de eurobiljetten.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.