Onvrede tussen Brands en Overmars

Een heuse fittie vandaag tussen Marcel Brands van PSV en Marc Overmars van Ajax. De technisch directeur van de Eindhovenaren betichtte de Amsterdammers van het feit contact opgenomen te hebben met Bart Ramselaar tijdens de afrondende gesprekken inzake zijn overgang van FC Utrecht naar PSV.

Daarnaast zou Ajax volgens Brands een dag voor de contractverlenging met Luuk de Jong contact hebben opgenomen met de spits. "Wij hebben belangstelling in een speler omdat wij die goed vinden, niet omdat iemand anders belangstelling heeft", aldus de technisch beleidsbepaler van PSV aan FC Afkicken.

Kort gesprek tussen Marcel Brands en FC Afkicken (YouTube / FC Afkicken)

Inmiddels heeft Overmars een reactie gegeven aan de Telegraaf, waarin hij de aantijgingen van zijn collega ontkend. "Ik was hoogst verbaasd toen ik het hoorde. Als Marcel iets niet aanstaat dan kan hij mij gewoon bellen, dat hoeft niet via de media. Erg vervelend dit."

Overmars ontkent dat Ajax Luuk de Jong benaderd zou hebben vlak voor zijn verlenging met PSV. "Nee, ik heb Luuk de Jong niet gesproken, ik heb zijn broer Siem wel gebeld toen ik informatie wilde hebben over Tim Krul bij Newcastle United."

Ramselaar is volgens Overmars wel in beeld geweest bij Ajax. "Hij stond al een tijdje bij ons op lijstje dus het klopt dat wij interesse in hem hadden. Maar het verhaal over onze middenvelders is bekend, dus wij hebben die interesse dan ook nooit een concreet vervolg gegeven."