Kanye wil aangeklaagd worden

Kanye West verwacht binnenkort voor de rechter gesleept te worden. De rapper lanceerde vrijdag een nieuwe videoclip waarin verschillende sterren poedelnaakt te zien zijn. "Kan iemand me eindelijk aanklagen?", twitterde Kanye dit weekeinde. "Ik zit te wachten."

Kanye wil niets loslaten over welke sterren echt voor hem uit de kleren gingen en welke dankzij computertechnieken naakt met hem in bed belandden. Onder anderen Kim Kardashian, Caitlyn Jenner, Rihanna, Chris Brown, Bill Cosby, Donald Trump en George W. Bush liggen in de clip bij Famous met de rapper in een enorm bed.

Een aantal van hen liet eerder al weten niet met Kanye tussen de lakens te zijn gekropen. Zo zei een woordvoerder van Trump dat de presidentskandidaat het niet zelf is. Chris Brown klaagde op Instagram over de vorm van de billen van het wassen beeld dat hem voor moet stellen.

Ook George W. Bush ging niet naakt voor de 39-jarige rapper. "Mocht er al twijfel over bestaan, dat is niet president Bush", liet een woordvoerder van de oud-president van de Verenigde Staten weten aan TMZ. "Hij is veel beter in vorm."

Kanye verwacht aanklacht vanwege video Famous
Kanye verwacht aanklacht vanwege video Famous (Foto: BuzzE)