Tim Hofman gaat terug naar Walibi vanwege telefoonrel

Tim Hofman is nog niet klaar met Walibi, en is van plan binnenkort weer een bezoekje brengen aan het attractiepark. Dat liet de BNN-presentator weten aan attractieparksite Looopings. De reden hiervoor is dat Walibi weigert de telefoon van Kayleigh (15) te vergoeden.

De telefoon van Kayleigh is namelijk kapot gegaan door toedoen van een medewerker, toen haar tas uit een bagagerek viel. Als vergoeding kreeg ze, na lang te hebben gemaild, twee vrijkaartjes. Niet genoeg natuurlijk, vond het mooie meisje, want haar telefoon is tien keer zoveel meer waard. Ze schakelde de hulp in van Tim, die vervolgens samen met haar, verborgen camera's en veel flyers naar Walibi ging. Uiteindelijk krijgen ze een videoboodschap van Walibi, waarin ze laten zien dat Kayleigh een Walibi-trui, telefoonhoesje en.... een condoom krijgt?!

Belachelijk natuurlijk, en daarom gaan ze terug. ''Ik ga niet zeggen wat, maar er komt zeker een volgende stap. In een tweede filmpje en misschien wel een derde. We willen het gewoon oplossen'', aldus Tim Hofman. Over o.a het condoom zegt hij: ''Dat doe je niet bij een meisje van 15. Ze kunnen daar wel een cursus PR gebruiken. Of ze nu de hele telefoon vergoeden, of alleen het scherm laten maken: het is sowieso goedkoper dan de PR-schade die ze nu oplopen''. Een PR-dametje had nog gevraagd aan Tim of hij de beelden niet wilde uitzenden. ''Dat schiet bij ons in het verkeerde keelgat. Wel jammer, want volgens mij zijn het los hiervan echt sympathieke lui. Maar op deze manier pleegt Walibi echt PR-zelfmoord''.

Kayleigh zelf laat aan FOK! weten: ''Ik vind het belachelijk dat ik maar wat merchandise van Walibi moet accepteren in plaats van dat ik een schadevergoeding krijg. Ik ben blij dat we er nog achteraan gaan en ben heel benieuwd hoe dit allemaal afloopt''.