Erotisch afvallen

Aloysius, die nieuwe weegschaal is niet goed, hoor. Hij geeft bijna drie kilo meer aan dan de oude. Dat kan nooit goed zijn. Je hebt je weer eens wat in je handen laten drukken.’ Teutje Kreukel was zich rot geschrokken toen ze na het douchen op de weegschaal stapte. De oude weegschaal was stuk gegaan na een val en toen heeft haar man een andere gekocht. Aloysius was het overigens niet met haar eens. ‘Nee, Teutje, die oude was altijd al een tweedehandsje en dit is een professionele weegschaal die geijkt is. Hij komt van de apotheek en kost dan ook wat.’

Teutje was eigenlijk al een hele tijd te dik, maar ze probeerde dat op allerlei manieren goed te praten en met de tweedehands weegschaal die ze enige jaren geleden hadden gekocht op de rommelmarkt kon dat prima. Die weegschaal week ook nog eens af als je hem verplaatste en dus verschoof Teutje hem net zolang door de badkamer tot ze een plekje had waar ze het minste woog. En dat was  nu niet meer mogelijk. Ze besloot dus er iets aan te gaan doen, ondanks dat het al lang 1 januari was geweest. Ze ging zoeken in vrouwenbladen, vroeg raad bij vriendinnen en zocht het internet af.

Godverdomme, Aloysius, ik ben nu drie maanden bezig en er is nog geen grammetje af. Niets helpt. Eerst een dieet van appelazijn, daarna dat glutenvrije dieet en tenslotte dat calorieën tellen en allemaal tevergeefs. Van het calorieën tellen viel ik trouwens steeds bijna in slaap.’ Het huilen stond Teutje nader dan het lachen. Aloysius was echter niet onder de indruk. ‘Vind je het gek, Teutje? Je kunt appelazijn nemen tot je een ons weegt, maar dat gebeurt niet als je ’s avonds de calorietjes er weer bij eet op je clubje cupcakejes bakken. Je knabbelt veel te veel tussendoor.’ Teutje keek haar man kwaad aan. ‘Laat jij me dan eens op iets knabbelen waar ik niet van aankom, Aloysius. Tenminste, niet als ik alleen erop knabbel. Dan hebben we allebei weer eens iets lekkers. Dat is al veel te lang geleden. Het zou voor jou trouwens ook niet slecht zijn om af te vallen. Dan zie je in ieder geval weer eens het koekoeksklokje, ook al komt de koekoek er niet meer uit.’ Aloysius kende dat soort opmerkingen zo langzamerhand al wel en pakte haar meteen terug. ‘Nou, Teutje, voor jou is het maar goed dat er inlegkruisjes zijn uitgevonden, want een tampon zou niet meer lukken. Dat zou je op de tast moeten en je kunt ook niet ver genoeg meer bukken.’ Na deze complimentjes over en weer gingen de Kreukeltjes maar snel iets voor zichzelf doen.

Na nog tevergeefs een paleo dieet te hebben gevolgd, had Teutje maar besloten om eens naar de sportschool te gaan. Ze had eigenlijk samen met Aloysius willen gaan, want ze vond het best eng om daar alleen te gaan sporten, maar Aloysius kende maar één beweging waar hij wel zin in had en dat was met zijn tong aan de achterkant van een postzegel likken om die in zijn album te plakken. Dat was Teutje ook al jaren een doorn in het oog. Haar man likte alleen nog aan postzegels.

God, Caro, dat was toch wel een heel goed idee om te gaan sporten in die sportschool’, Teutje’s stem klonk een beetje opgewonden. Zij en haar vriendin Caro zaten lekker te genieten van een kopje koffie met een appeltaartje bij Teutje thuis. Dat deden ze iedere dinsdagmorgen. Caro’s interesse was meteen gewekt. ‘Hoezo, Teutje? Ben je al veel afgevallen dan?’ vroeg ze met haar mond vol. ‘Nee joh, dat kan nog niet. Ik ben net twee weken bezig. Maar die instructeur is toch een lekker ding! Het enige probleem is dat hij altijd begint met het meten van mijn bloeddruk, maar als hij zo dichtbij staat dan schiet die meteen omhoog natuurlijk.’ Ze moesten allebei lachen. ‘Dus het is nu echt buiten trek krijgen en thuis eten?’ Teutje keek haar vriendin verbaasd aan. ‘Thuis eten? Welnee mens, ik lijd thuis al jaren honger. Er is trouwens een sauna in die sportschool dus ik hoop die instructeur een keertje mee te krijgen in dat ding. Dan kan ik kijken of er bij hem ook iets omhoog gaat, als ík vlakbij hem ben en dan eet ik daar wel een hapje.’ De dames moesten er weer om lachen.

En Teutje, lukt het een beetje met het sporten? Je komt steeds zo tevreden terug van de sportschool, maar ik zie eigenlijk nog niet veel resultaat zo op het eerste gezicht.’ Aloysius heeft net de laatste hap van zijn tartaartje genomen. Hij bewaarde het lekkerste altijd tot het laatst. Teutje aarzelde even met haar antwoord. ‘Nou, Aloysius, het is behoorlijk zwaar, hoor. Ik heb het er echter wel voor over, want volgens Nico ben ik goed bezig.’ Aloysius keek zij vrouw vragend aan. ‘Nico?’ Teutje moest even lachen. Natuurlijk had ze moeten vertellen dat Nico de instructeur was. ‘Nico is de instructeur, Aloysius. Hij is heel tevreden over mijn buikspieroefeningen. Daar wilde ik het trouwens met jou ook over gaan hebben. Hij heeft wat oefeningen meegegeven die ik thuis zou kunnen doen en daar ben jij ook bij nodig.’  Aloysius begreep het even niet. ‘Ik? Wat moet ik met buikspieroefeningen? Je weet dat ik niet zo sportief ben.’ Aloysius was al bang dat hij zich te veel moest gaan inspannen.

Er zijn verschillende oefeningen en met die oefeningen heb je twee vliegen in één klap, want het zijn namelijk erotische oefeningen. Je hebt er dus een partner bij nodig. De eerste oefening heet ‘de ark’. Daarbij penetreert de man zittend op de knieën de vrouw van achteren en de vrouw moet daarbij op haar handen steunen en de rug krommen. Daardoor spant ze haar buikspieren.

 De tweede oefening is: ’de brug’. De man penetreert zittend op de knieën van voren en de vrouw buigt achterover en zover mogelijk met haar hoofd naar de grond. Ook daarbij spant ze haar buikspieren.

Dan heb je nog ‘de ventilator’. Daarbij tilt de man de vrouw bij haar benen op en penetreert hij haar terwijl ze aan hem hangt. Bij deze oefening moet de man wel enige kracht hebben en goed kunnen mikken. De vrouw moet lenig zijn en flink meebewegen en dus gebruikt ze ook bij deze oefening flink haar buikspieren.

Je hebt verder ook nog goede oefeningen waarbij de man met de tong penetreert. Eentje daarvan heet de ‘maan van de koningin’. Daarbij vormen man en vrouw een soort volle maan. De man heeft zijn hoofd tussen de benen van de vrouw en één been over de rug van de vrouw. Hij doet een arm omhoog en buigt die naar voren. De vrouw moet haar rug krommen over het been van de man en een arm naar achteren buigen. Op die manier ontstaat een soort volle maan.

Ook erg goed is de Venetiaanse kus. Daarbij ligt de vrouw op haar rug met haar benen wijd en omhoog. De man ligt ook nu weer met zijn hoofd tussen haar benen en maakt de boel schoon met zijn tong. Hij kan haar benen verder naar achteren doen en dan voelt de vrouw hoe haar buikspieren zich spannen.

‘De trotse pauw’ is ook een goede oefening. Daarbij ligt de man op de rug en tilt zijn hoofd op. De vrouw ligt met de benen wijd voor zijn hoofd. Op zich is dat niet zo moeilijk, maar ze moet wel haar lichaam naar de zijkant omhoog duwen zonder dat de benen meegaan. Dat voel je heel erg aan je buikspieren. Er zijn nog wel meer van die erotische oefeningen, maar als je deze onder de knie hebt dan ben je al een heel eind.’ Teutje keek haar man triomfantelijk aan.

Aloysius was een tijdje sprakeloos. Wat had hij nu allemaal te horen gekregen. Dit waren dingen waarvan hij zelfs toen hij nog jong en geil was nooit had kunnen dromen. Ineens kwam er een vreemde vraag  bij hem op. ‘En die oefeningen doe je op de sportschool allemaal met Nico?’ Het antwoord wilde hij eigenlijk niet weten.