Bordeeleigenaar hoopt op bezoek Lamar Odom

Het bordeel waar Lamar Odom vorig jaar in kritieke toestand na een overdosis drugs werd aangetroffen, heeft de voormalig basketballer een opmerkelijk aanbod gedaan. Eigenaar Dennis Hof hoopt Lamar terug te lokken naar de Love Ranch in Las Vegas met de belofte van gratis vrouwen en drank.

"De eerste nacht en twee meisjes zijn voor mijn rekening. Plus alle Remy Martin die hij kan drinken", zegt Hof tegen TMZ. De bordeeleigenaar vindt het geen vreemd aanbod. Hij stelt dat Lamar nooit problemen heeft gehad met seks en drank, alleen met drugs. Dus als er geen drugs aanwezig zijn, waarom zou de ex van Khloé Kardashian dan niet teruggaan naar het huis van lichte zeden waar hij zich zo vaak heeft vermaakt, vraagt Hof zich hardop af.

De baas van de sekstent heeft ook nog wel iets te zeggen tegen de mensen die kritisch zijn over het aanbod. "Vergeet niet dat de mensen die hier werken degenen zijn die zijn leven hebben gered. We geven echt om hem."

In oktober werd Lamar bewusteloos gevonden in de Love Ranch. Sinds januari verblijft hij in een revalidatiekliniek, waar hij het naar verluidt naar zijn zin heeft. Maar hij zou weigeren zijn alcoholprobleem aan te pakken, die hij volgens familie en vrienden toch echt heeft.

Bordeeleigenaar hoopt op bezoek Lamar Odom
Bordeeleigenaar hoopt op bezoek Lamar Odom (Foto: BuzzE)