Afrojack maakt noodlanding met privéjet

Afrojack heeft een noodlanding moeten maken met de Afrojet, zijn privévliegtuig. En dat was voor de dj toch even spannend, blijkt uit een video die hij op Instagram plaatste.

"Gezagvoerder Afrojack hier. We gaan een noodlanding maken omdat iets kapot is", zegt de dj in de video van een paar seconden. Vervolgens doet hij zijn ogen dicht op het moment dat het toestel de grond raakt. "Ik heb net mijn tiende noodlanding moeten maken geloof ik. Het toestel ging in de lucht kapot", twitterde Afrojack, die met zijn privéjet de hele wereld over vliegt.

Volgens RTL Boulevard was er iets mis met het landingsgestel van de Afrojet. Vlak na het opstijgen vanuit Rotterdam kreeg de piloot een foutmelding en moet hij het toestel omdraaien. Tijdens de noodlanding zou onduidelijk zijn geweest of de wielen waren uitgeklapt. "We zijn allemaal in orde, maar helaas halen we de show van vanavond niet", liet Afrojack weten via zijn socialmediakanalen. De dj had maandagavond op Ibiza achter de draaitafels moeten staan.

Afrojack moet noodlanding maken met privéjet
Afrojack moet noodlanding maken met privéjet (Foto: BuzzE)