'Britney voor altijd onder curatele'

Het fortuin van Britney Spears wordt al 7,5 jaar beheerd door haar vader Jamie en volgens TMZ zou het best wel eens kunnen dat dit voor de rest van haar leven is.

Een bron heeft de website verteld dat er voorlopig geen plannen zijn om de huidige situatie aan te pakken. Britney zelf zou het ook geen probleem vinden dat ze onder curatele staat bij haar vader.

De rekeningen van Britney worden al sinds 2008 beheerd door haar vader. Het ging in die periode helemaal niet goed met de zangeres, dus haar ouders stapten toen naar de rechter om haar onder curatele te stellen. Nu blijkt dat dit een hele goede beslissing was, schrijft TMZ. Toen Britney haar financiën nog zelf regelde, zou het een rommeltje zijn geweest. Nu zou alles op orde zijn.

Intussen heeft Spears wel wat meer vrijheid hebben gekregen van haar vader en zijn team van advocaten en adviseurs. Maar de financiën weer overdragen naar Britney zit er volgens TMZ niet in. Volgens de website vreest haar omgeving dat ze dan misschien weer afzakt.

'Britney voor altijd onder curatele'
'Britney voor altijd onder curatele' (Foto: BuzzE)