Steuntrekkende kinderhaters gaan Zwarte Piet slopen

De kinderfeestverziekers die het hebben gemunt op de grootste kindervrienden van Nederland vanwege een misplaatst gevoel van minderwaardigheid bereiden zich, nadat zij vorig jaar door de Raad van State keihard werden weggelachen, op voor een nieuw offensief. Dit keer nóg kinderachtiger en nóg demoniserender tegen de blanke medemens.

De werkeloze huilpieten kondigern niet alleen juridische stappen aan, maar ook acties en demonstraties in onder meer Meppel, waar de jaarlijkse intocht plaats zal vinden en waarvan de organisatie reeds heeft toegezegd met veelkleurige Pieten te zullen werken.

Dat is uiteraard ruimschoots onvoldoende voor de Piet-intoleranten die in de te-lui-om-te-werken-lobbyclub 'Kick Out Zwarte Piet' mede-kindhatertjes oproepen om op 1 juli onze belastingcenten over de balk te smijten en massaal aangifte te doen tegen Zwarte Piet. Het aangifte-troefje werd immers met succes gebruikt tegen Geert Wilders, dus kunnen we voortaan van elke gek met weinig eigenwaarde een aangiftebom verwachten.

Woordvoerder van de huilebalken, die bij de intocht vorig jaar nog werd gearresteerd waarna zijn vergunning om als beveiliger te werken keihard werd ingetrokken (*lol*) en die nu nog meer tijd heeft om alle Nederlanders van racisme te beschuldigen, vertelt dat de zeurpieten hun krachten zullen bundelen om bij de civiele rechter rechtzaken aan te spannen tegen comités, bedrijven en media die de kindervriend nog steeds gebruiken.

"Nederland blijkt een koppig land dus als er rechterlijke uitspraken nodig zijn om Zwarte Piet écht uit te bannen, dan gaan we daarvoor strijden." huilt en stampvoet de pestkop.

De organisatie van de intocht in Meppel geeft aan niet af te willen zien van Zwarte Piet, maar wel nieuwe figuren toe te voegen. Volgens Afriyie is dat niet voldoende. Zoals eerder ook al bleek zullen de kinderhaters niet rusten voordat het hele feest niet meer bestaat, want ook groene Pieten zijn racisme!

Sylvana Simons heeft nog geen reactie gegeven. Wel is duidelijkt dat de hele hetze tegen Zwarte Piet vooral de opmaat vormt naar een miljardenfonds voor de nazaten van slaven. 

flirtpiet (Foto: Danny Roodbol)
flirtpiet (Foto: Danny Roodbol)