Groen licht voor John Wick 2

Goed nieuws voor de mensen die ook zo hebben genoten bij de ultieme wraakfilm John Wick. Lionsgate heeft namelijk bekendgemaakt dat de film een vervolg krijgt, die wederom door David Leitsch en Chad Stahleski zal worden geregisseerd. Derek Kolstad, die eerder ook het script leverde voor de eerste film, zal het scenario voor John Wick 2 schrijven, waarin Keanu Reeves terug zal keren als de beruchte huurmoordenaar.

In John Wick zagen we Keanu Reeves opduiken als een voormalige huurmoordenaar die in de rouw is vanwege het overlijden van zijn vrouw. Nadat een bende Russisch tuig John Wick in elkaar beukt, zijn auto steelt en ook nog eens zijn hond op gruwelijke wijze vermoord is er nog maar één doel in het leven van de voormalige hitman en dat is bloedig wraak nemen op de criminelen.

De eerste John Wick-film, die voor een budget van 'slechts' een kleine 18 miljoen euro werd gemaakt, was wereldwijd een groot succes en zou in totaal bijna 70 miljoen euro opbrengen. Wanneer we de vervolgfilm in de bioscoop kunnen verwachten is nog niet bekend.