Baywatch-ster Jeremy Jackson steekt man neer

Voormalig Baywatch-ster Jeremy Jackson is gearresteerd nadat hij een man had neergestoken. Dat melden lokale media in Los Angeles. 'Hobie' beweert dat hij uit zelfverdediging handelde en is inmiddels op borgtocht vrij.

Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat hij neergestoken werd door 'Hobie'. Een dag later werd iemand gespot die aan de omschrijving voldeed. Het bleek het te gaan om Jeremy Jackson, die als tiener beroemd werd als Hobie, zoon van het karakter van David Hasselhoff in Baywatch.

Zelfverdediging
Jackson, wiens eigenlijke achternaam Dunn is, legt aan TMZ echter uit dat hij handelde uit zelfverdediging. Hij zegt dat hij een feestje had met enkele vrouwen toen een man tevoorschijn kwam die hem in elkaar sloeg en beroofde van 2300 dollar. Eén van zijn vriendinnen kende wel iemand die kon helpen om zijn geld terug te krijgen, maar toen die op verzoek van Jeremy kwam opdagen, trok hij een geweer en beroofde hij hem ook. Jeremy trok toen een mes en stak de man in zijn buik en armen, waarna de man vluchtte.

Het wilde verhaal kreeg de volgende dag een staartje: Jeremy probeerde het huis binnen te dringen dat hij via Airbnb had gehuurd voor het eerdere feestje. De politie werd gebeld toen Jeremy bij het huis werd gespot. Vervolgens werd hij gearresteerd. De acteur verklaart dat hij spullen wilde oppikken die hij had achtergelaten. Inmiddels is hij op borgtocht vrijgelaten.