Opstelten pept zichzelf op voor camera

Opstelten maakte voor de camera een blundertje. Onze collega's van RTL stonden de minister op te wachten om hem wat stevige vragen te stellen over het mogelijke aftreden van ome Ivo. Uiteraard wist onze minister van Surveillance van de vragen, dus ter voorbereiding op het interview besloot hij zichzelf op de roltrap wat moed in te spreken met een kleine peptalk 

Wat 's lands matigste minister echter niet wist, is dat de camera's al draaiden. Het ietwat ongewone tafereel is dus gewoon opgenomen en naar buiten gebracht door RTL. Dan weet de beste man ook eens hoe ongemakkelijk het is als Big Brother altijd 'watcht'. 

We kunnen je overigens geruststellen: hij peinst er niet over om te vertrekken. Rutte zei het eerder al en Opstelten bevestigt dat. Wij van FOK! vinden hem ook niet te oud. Sterker nog: op de FOK!redactie bestaan vermoedens dat Ivo Opstelten ons allemaal zal overleven. Zelfs als wij over 50 jaar in het bejaardenhuis achter de geraniums zitten te vegeteren, zal hij nog met een bak popcorn achter de knoppen van zijn Orwelleske staat zitten.