Reus raakt geblesseerd bij rentree

Borussia Dortmund heeft maar kort kunnen genieten van de rentree van Marco Reus. De 25-jarige aanvaller keerde zaterdag tegen SC Paderborn (2-2) terug na een enkelblessure, maar moest halverwege de tweede helft per brancard van het veld. Reus raakte geblesseerd door een zware overtreding van Marvin Bakalorz.

De vedette van Dortmund had vlak voor rust wel het tweede doelpunt van zijn club voor zijn rekening genomen. Pierre-Emerick Aubameyang was na twaalf minuten de eerste die de doelman van Paderborn passeerde. Dortmund wist die voorsprong echter niet vast te houden, want Paderborn kwam in het laatste half uur langszij via Lukas Rupp en Mahir Saglik. De blessure van Reus maakte er helemaal een tegenvallende middag van voor de ploeg van trainer Jürgen Klopp, die onderin de Bundesliga blijft bivakkeren.