[Sportblog] Blootpakken & Vermaelen heeft rijles nodig

Elke week brengen we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Blootpak voor wielrensters
Werkkleding is niet altijd wat je ervan hoopt, dat zal zeker gegolden hebben voor de rensters van een Colombiaans wielerteam. Toen de dames hun wielerkleding voor het eerst aanschouwden zullen ze even hebben moeten slikken. Het pakje wekt namelijk de schijn dat de dames voor een deel ontkleed zijn.

UCI-voorzitter Brain Cookson was niet blij met de uitdossing:

Happy end van verzorgster maakt haar werkeloos
Eind vorige seizoen promoveerde FC Lenzburg naar de tweede klasse van de interregionale liga in Zwitserland. Dat moest natuurlijk gevierd worden. De spelers en begeleidende staf zetten na de huldiging het feestje voort in een trendy club in Aargau. Maar dat feestje liep nogal uit de hand aldus Blick. Na afloop van het feestje bleek verzorgster Carmen van 41 jaar meer te verzorgen dan alleen de spieren van de spelers. Omringd door de selectie bevredigde Carmen een twintigjarige selectiespeler oraal. Dit alles onder luide aanmoedigingen van alle speler.

Natuurlijk werd dit alles gefilmd en het filmpje vond uiteindelijk zijn weg naar de voorzitter van de club. Die aarzelde geen moment en ontsloeg de verzorgster op staande voet. "We konden moeilijk de halve ploeg op straat zetten", meende voorzitter Ulrich Bruder. "Ik ben de zondebok. Iemand moest de schuld krijgen, ik was blijkbaar het makkelijkste slachtoffer. Ik herinner me niets meer van wat er gebeurd is. Iemand moet iets in mijn drankje gegooid hebben, want later moest ik een paar keer overgeven. Jammer dat het zo is gelopen, maar ik ben nu wel mijn job kwijt", aldus de hevig teleurgestelde verzorgster.

Rijlessen voor Barça-aanwinst Vermaelen?
Aan de voetbalkwaliteiten van kersverse Barcelona-aanwinst Thomas Vermaelen hoeven we misschien niet te twijfelen, maar hoe zit het met zijn rijkunsten? Bij aankomst op het trainingscomplex van de Catalaanse club probeert de Belgische verdediger een nogal krappe bocht te nemen, maar lijkt zich in de grootte van zijn SUV te hebben vergist. Misschien nog wat extra rijlessen nemen, Thomas?


Vermaelen heeft het lastig (Bron: YouTube)

Olympische 'medaillebaby' in aantocht
Ruim een half jaar na de Olympische Spelen van Sochi is biatlete Selina Gasparin in verwachting. De 30-jarige Zwitserse won olympisch zilver op de 15 kilometer individueel evenement, maar ook de vader van het kind is niet zomaar iemand. De 28-jarige Russische langlaufer Ilia Chernousov, sinds dit jaar getrouwd met Gasparin, mag zich als alles goed verloopt vanaf maart vader noemen.

Chernousov won op de slotdag van de Spelen voor een uitzinning publiek brons op de 50 kilometer vrije stijl, achter twee landgenoten. Gasparin zal komende week voor het laatst dit seizoen meedoen aan een biatlonwedstrijd, waarna ze zich op haar aanstaande moederschap gaat richten. Wel hoopt ze als moeder mee te doen aan het WK van 2016 en de Spelen van 2018.

McIlroy dumpte Wozniacki via de telefoon
In mei schreven we al over de breuk tussen sportdroompaar Rory McIlroy en Caroline Wozniacki vlak na het versturen van hun bruiloftsuitnodigingen. In een interview met Yahoo Sports! vertelde Wozniacki dat ze via de telefoon van Mcllroy moest vernemen dat de relatie over was.

"Dat was erg moeilijk voor me, omdat hij het meteen ook publiek maakte. Hij stuurde een persbericht de wereld in, dus ik had geen keuze. Hij duwde het me gewoon in mijn gezicht. Ik was geshockeerd. Ik dacht dat hij het me tenminste in levende lijve zou zeggen. Maar er was niets, gewoon een telefoontje. Daarna heb ik niets meer van hem gehoord. Ik denk niet dat je jezelf kan voorbereiden op zo'n situatie." Zo laat de tennisster weten.

Wozniacki gaf de golfer nog een trapje na door te vertellen dat ze blij was dat ze eindelijk weer op hakken kon lopen. Aangezien Mcllroy niet de langste is droeg ze nooit schoenen met hakken naast hem. In juli twitterde ze al vol enthousiasme dat ze zich weer op hakken begaf:

Voor de geïnteresseerden onder de FOK!kers vertellen we ook vast wat de wensen van de Deense zijn voor een nieuwe geliefde. "Iemand met wie het leuk is om te gaan en die zichzelf niet al te serieus neemt. Ik zou ook graag een grotere man hebben, zodat ik hoge hakken kan dragen", omschrijft ze wat ze nu zoekt.

Supporters plassen bidon van keeper tegenstander vol
Het zijn vreemde weken in Zwitserland zo bleek ook al elders in het Sportblog. Reto Felder stond nietsvermoedend in zijn doel toen hij dorst kreeg tijdens de wedstrijd tussen Baden - Muri in de Zwitserse vierde klasse. De Muri-doelman pakte zijn bidon en nam een slok en kwam toen tot een onaangename ontdekking, er zat geen water maar urine in.

"Eerst dacht ik nog dat het water in de fles warm was geworden door de zon", sprak de verbolgen Felder. "Bij een tweede slok wist ik het zeker: ik had gewoon urine opgedronken." Dit tot groot vermaak van de supporters van Baden. Eén van de ballenjongens bleek de bidon aan de supporters gegeven te hebben die hem vervolgens vulden. Baden probeert inmiddels met videobeelden de daders te achterhalen.