Marcouch veroordeelt Hamas demotuig

Ahmed Marcouch heeft in Wildersstijl laten weten dat het antisemitische Palestijnse nazituig dat vandaag in Den Haag aan het brallen was opgespoord en gestraft dient te worden. De PVV Den Haag is het met hem eens en heeft Raadsvragen gesteld.

Behalve het gebruikelijke Palestijnse gejoel als 'Kankerjoden', 'Joden moeten dood' en 'Joden moeten terug naar het riool waar ze uit zijn gekomen', werden er ook journalisten bedreigd die verslag deden van deze uitermate vredig verlopen demonstratie. Dat zijn althans de woorden van de Haagse burgervader Van Aartsen op Omroep West. Er zijn geen grenzen overschreden aldus een tevreden Jozias van Aartsen. Eerder heeft Van Aartsen te kennen gegeven dat de gemeente Den Haag intolerantie kei en echt keihard zal aanpakken; dit naar aanleiding van blank tuig dat geen buitenstaanders in hun wijk Duindorp wilde dulden.

Onder anderen verslaggeefster A. Nanninga van GeenStijl werd uitgemaakt voor hoer en had het onmetelijke geluk dat een  pro-Palestijnse demonstrant met een gouden hart haar beloofde dat hij haar telefoon zou stelen en bij haar zou inbreken om een potje te komen pissen in haar slaapkamer. De aanleiding voor deze liefdevolle avances was dat de verslaggeefster gewoon haar werk deed; namelijk de demonstratie verslaan  en foto's maken. Iets waar de aanhangers van Allah wel vaker problemen mee hebben, zoals al eerder is gebleken. Marcouch laat zien het in ieder geval beter te begrijpen dan de niet ter plaatse aanwezige Jozias van Aartsen.

Er waren overigens ook slechts zes politieagenten ter plaatse, hetgeen een overduidelijke onderbemensing bleek te zijn. De politie restte daardoor niets anders dan de bedreigde verslaggeefster Nanninga te ontzetten en weg te geleiden naar het politiebureau, in plaats van het strafbare feiten plegende tuig op te pakken en het OM in te lichten. Nanninga werd namelijk ook nog eens belaagd en bekogeld door enkele demonstranten. Uiteindelijk werd de verslaggeefster er door de politie zelfs van beticht onrust te veroorzaken.

De demonstratie bestond uit ongeveer honderd feestvarkens die - feestelijk omhangen met de bekende sjaaltjes - het geheel nog eens opluisterden door met de bekende zwarte ISIS-vlaggen voorzien van de in het Arabisch opgestelde witte tekst te zwaaien. Ook werden er volgens journalist Frank Verhoef leuke spelletjes gedaan als 'Wie niet springt is een Jood'. Foto's en filmpjes van het Haags-Palestijnse feest in de shariadriehoek zijn te vinden in het bronartikel.