Stel gaat 5500 keer vreemd in 19 jaar

Sarah Moore en haar vriend Geoff Daniels hebben allesbehalve een saaie baan. Hun werk bestaat uit het naar bed gaan met zo veel mogelijk anderen. Inmiddels is het Brits-Amerikaanse stel al bijna 5500 keer legaal vreemdgegaan.

Sarah en Geoff zijn allebei sekstherapeuten. Samen helpen zij mannen, vrouwen en stellen van hun seksuele problemen af. Intussen heeft de 39-jarige Sarah al met 3323 mannen beroepsmatig het bed gedeeld, waaronder 52 maagden. De teller van de veertigjarige Geoff is tot nu toe blijven steken op 2162 vrouwen. Hij heeft een score behaald van 49 maagden.

Het tweetal reist de hele wereld over om met personen of stellen te praten over hun bedproblemen of hun zorgen over hun maagdelijkheid. De 'patiënten' worden geholpen tijdens praatsessies, massages, lessen in zelfbevrediging of een complete wip. Sarah, die woont en werkt in zowel Londen als Los Angeles, zegt trots te zijn op hun levensstijl. "Wij hoeven ons nooit slecht te voelen als we met een ander naar bed gaan", bekent ze.

"Wij worden niet betaald voor platte seks om een ander aan diens gerief te helpen. Wij kunnen dan ook niet worden vergeleken met prostituees. We helpen mensen pas nadat we langdurig met hen hebben gesproken. Via nevenvestigingen helpen wij mensen in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Frankrijk en Australië."

Sarah weet waar Abraham de mosterd haalt, want ze was er vroeg bij. "Ik werd ontmaagd op mijn vijftiende. Vanaf dat moment wist ik dat seks een grote rol moest spelen in mijn leven. Op mijn twintigste ontmoette ik Geoff. Het was liefde en lust op het eerste gezicht en we zijn nooit meer uit elkaar gegaan."

Hoewel hun beroep het mooiste baantje lijkt dat je maar kunt hebben, zitten ook hier haken en ogen aan. "Mijn jongste patiënt was een meisje van negentien dat vroeger was misbruikt", vertelt Geoff. "De oudste was echter 72 jaar. Zij was bang dat haar libido was verdwenen." Toch heeft het stel nog altijd plezier in hun werk en ze zijn dan ook vastbesloten door te gaan tot hun zeventigste.